story of
bold banana

Bold Banana maakt tassen. Handige rugtassen die nu bij je passen en ook bij de stijl die je overmorgen hebt. Met verwisselbare straps, frisse kleuren en een merk dat staat voor positieve vibes, zelfverzekerde keuzes en er is voor iedereen.

a new kind of label
Bold Banana is een nieuw merk uit Eindhoven. Sinds 2017 brengen we jonge, creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het merk vorm te geven. We maken tassen van hoge kwaliteit met verwisselbare straps. Zo kun je zelf de beste combinaties maken, maar ook later de tas aanpassen om weer een hele nieuwe look te krijgen en altijd rond te lopen met kleuren waar je blij van wordt.

for everyone. and we mean everyone
Bold Banana houdt van creatieve mensen. Daarom zetten we ze in de spotlight. We willen er zijn voor iedereen en je artistieke kant aanmoedigen. We houden van zelfverzekerd zijn en altijd op een positieve manier naar dingen kijken. Dat zie je ook terug in onze tassen. We hebben eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met een eigen karakter.

a transparent process
We geloven in duidelijkheid over ons proces. Onze productie gebeurt in China door een BSCI gecertificeerd confectieatelier (Business Social Compliance Initiative) met Nederlands management. Het leer wordt op een ecologisch verantwoorde manier vervaardigd in Nederland.